Mikä on YT-diplomi?

Kaikille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet riittävän määrän koulukohtaisia YT-linjan kursseja myönnetään Yhteiskunta- ja talouslinjan kunniadiplomi. Diplomi on erinomainen referenssi haettaessa oman alan työ- ja harjoittelupaikkaa esim. tulevien opintojen aikana. Diplomi on myös oivallinen todistus motivaatiosta ja soveltuvuudesta haettaessa opiskelupaikkaa ulkomailta tai vaihto-opiskelijapaikkaa tulevien korkea-asteen opintojen aikana.

Useat KSYK:n “YT-alumnit” ovat hyötyneet diplomista molemmilla tavoilla. Suosittelemme vilpittömästi diplomin suorittamista lukio-opintojen aikana!

YT-diplomista sanottua:

“Jos haet töitä Nordeasta, liitä hakemukseesi KSYK:n YT-diplomisi. Yhteistyömme KSYK:n kanssa on osoittanut, että YT-linjan opiskelijat ovat meille erinomaisia tulevaisuuden kykyjä. Älä jätä kertomatta, että olet opiskellut linjalla!”

Mikko Malm, Nordea yritysrahoitus

“YT-linjan opiskelijat ovat yhteistyökursseillamme osoittaneet olevansa haluttuja tulevaisuuden työntekijöitä. Luemme YT-diplomin vakuuttavaksi näytöksi motivaatiosta ja aidosta kiinnostuksesta juridiikkaa ja laajasti yhteiskunnallisia asioita kohtaan”.

Markus Manninen – asianajaja, Hannes Snellman Oy

“Jos sinua kiinnostaa harjoittelu- tai siviilipalveluspaikka Ulkopoliittisessa instituutissa, liitä referenssiksi todistus YT-linjan suorittamisesta. Meillä on linjan opiskelijoista vierailijoina ja harjoittelijoina erittäin hyviä kokemuksia.”

Janne Halttu – viestintäpäällikkö, FIIA (Ulkopoliittinen instituutti)