Mikä yhteiskunta- ja talouslinja?

Kiinnostaako talous tai politiikka? Ura liike-elämässä tai yrittäjänä? Entä yhteiskunnallinen vaikuttaminen politiikassa tai järjestöissä? Harkitsetko tulevaisuuden opintoja kauppiksessa, oikiksessa tai valtsikassa? YT-linja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tietojasi ja taitojasi tulevaisuutta varten.

– Löydä oma tulevaisuuden alasi tai kiinnostuksen kohteesi

– Opiskelet jatko-opinnoissa sekä pääsykokeissa tarvittavia tietoja ja taitoja. Tarjoamme kursseja mm. aihepiireistä markkinointi, rahoitus, johtaminen, yritystalous, tutustuminen oikeustieteeseen, sosiologia, johdatus yhteiskuntatieteisiin, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, viestintä

– Tutustut tulevaisuuden ammattisi työnkuvaan tekemällä linjan kursseilla projekteja yritysten ja yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa sekä suorittamalla työssäoppimisjakson

– Pääset tapaamaan ja kuulemaan  liike-elämän ja politiikan vaikuttajia

– Voit osallistua mielenkiintoisiin koulutusohjelmiin, vierailuihin ja tapahtumiin (mm. Model European Parliament, Slush TakeOff, Model United Nations)

Yhteiskunta- ja talouslinjalla pakolliset opinnot ovat suomenkielisiä. Valtakunnalliset ja koulukohtaiset syventävät kurssit tarjotaan linjan opiskelijoille englantirikasteisina. Näin opit keskeistä englanninkielistä sanastoa tulevaisuuttasi varten. Ylioppilastutkintoon valmistavat abikurssit tarjotaan aina suomeksi. Suorittamalla 10 YT-linjan kurssia olet oikeutettu linjadiplomiin joka on hyvä referenssi esim. työnhaussa tai hakiessasi opiskelupaikkaa ulkomailta.

Mikäli yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat, hae meille!