Tarjoamme sinulle

Monipuolisen kielivalikoiman

A-kielinä: englanti, ranska, ruotsi, saksa, espanja, venäjä
B-kielenä: ruotsi
B2 = ranska, saksa, espanja
B3 = ranska, saksa, espanja, venäjä
Kiinan, japanin ja korean alkeiskurssit

Laajan kaksikielisen kurssitarjonnan

Meillä voit perehtyä yhteiskunta- ja sosiaalitieteisiin, talouteen ja kauppaan tai matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin suomeksi, englanniksi tai kaksikielisesti. Lisäksi tuemme sinua mikäli haluat suorittaa yksittäisissä aineissa AS/A-level-kokeita. Myös musiikin ja liikunnan lukio-diplomien suorittaminen on mahdollista.

Työelämälähtöisiä yhteistyöprojekteja ja korkeakouluyhteistyötä
Meillä on vahvat työelämäverkostot. Vierailut yrityksissä ja organisaatioissa sekä vierailijat ovat osa koulumme arkea.  Esimerkiksi markkinoinnin ja lakitiedon kursseilla pääset ratkomaan yhteistyöyritystemme antamia haasteita. Halutessasi voit suorittaa vapaaehtoistyö- ja TET-kurssin. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Plan, TAT, InnoKampus, Mehackit ja Nuori Yrittäjyys ry. Osallistumalla Helimuniin tai Thimuniin käytät englanninkielen taitoasi ja opit autenttisessa ympäristössä miten YK toimii.

Osana lukio-opintojasi voit suorittaa Helsingin yliopiston tarjoamia MOOC-kursseja. Järjestämme vuosittain Studia Generalia-luentoja. Mikäli opinnot ulkomailla kiinnostavat, saat hakemiseen tukea ja apua.

Hyvät tukipalvelut
Erityisopetusta, tukiopetusta, terveydenhoitajan, kuraattorin ja koulupsykologin palvelut

Erinomaiset opiskelijapalvelut
Kuntosali, kahvila ja aktiivinen opiskelijakunta

Mukavia tapahtumia ja yhteisöllisyyttä
Tanssiaiset, iltakoulu, puurojuhla, kieliviikko, liikuntatapahtumia, teemaviikkoja, opintomatkoja, kielimatkoja, vapaaehtoistoimintaa sekä koko koulun valinnaisia kursseja.