header image.
The school is big and the people are very welcoming and that's one of the many reasons I like my school. Ivana

Tule lukioon

Kulosaaren yhteiskoulun lukio on kansainvälisyyttä ja kaksikielisyyttä painottava koulu, jossa on noin 440 opiskelijaa. Otamme vuosittain yhteensä 150 opiskelijaa yleislinjalle (30), englanninkieliselle linjalle (60), yhteiskunta- ja talouslinjalle (30) sekä tiede-ja teknologialinjalle (30).  

Opiskelussa noudatetaan valtakunnallista lukion opetussuunnitelmaa ja lukion päätteeksi opiskelijat suorittavat suomalaisen ylioppilastutkinnon. 

 Alla olevista linkeistä löydät tietoa koulumme kaksikielisyydestä, linjoista, kurssitarjonnasta sekä hakemisesta kouluumme.

Lisätietoja opiskelusta Kulosaaren lukiossa ja hakumenettelystä antavat rehtori Lauri Halla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä opinto-ohjaaja, Riitta Kaisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , puh. 0400 808 351. Mikäli sinulla on valintakokeiden koejärjestelyihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä apulaisrehtori Minnariitta Raitioon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

 

 

Kaksikielisyys KSYK:ssä

Lukiolinjat

Tarjoamme sinulle 

Hakeminen lukioon

Hakeminen lukioon ulkomaisella todistuksella

Infotilaisuudet

Lukion kurssit