header image.
We're in Hogwarts. Don't believe it? Come and check it out! Maana

Tule meille!

Kulosaaren yhteiskoulu on mainio paikka opiskella tai työskennellä. Useista eri kulttuureista ja kielitaustoista tulevat oppilaat, opiskelijat ja opettajat sekä monipuolinen kieltenopetus luovat Kulosaaren yhteiskoulusta monikielisen kouluyhteisön, jonka yhteiset toimintakielet ovat suomi ja englanti. Näiltä sivuilta löytyy tietoa yläasteelle ja lukioon pyrkimisestä sekä töihin hakemisesta.

Suomessa on lakiin kirjattu oikeus vapaaseen koulun valintaan asuinpaikasta riippumatta. Kulosaaren yhteiskoulu on yksityinen oppilaitos, joka ottaa oppilaita tasavertaisin perustein sekä Helsingistä että muista kunnista. Koulunkäynti on maksutonta, eli koulu ei peri lukuvuosimaksuja.

Koulu sijaitsee merellisessä ympäristössä rauhallisella paikalla, mutta erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kulosaaren metroasema on kivenheiton päässä. Itäväylän ja Kulosaaren bussit pysähtyvät koulun lähellä. Kevyen liikenteen väylät tulevat koululle sekä idän että keskustan suunnasta.

Useista eri kulttuureista ja kielitaustoista tulevat oppilaat, opiskelijat ja opettajat sekä monipuolinen kieltenopetus luovat Kulosaaren yhteiskoulusta monikielisen kouluyhteisön, jonka yhteiset toimintakielet ovat suomi ja englanti. 

Tee elämäsi valinta!