Studia generalia: Juhana Vartiainen

Studia generalia -sarjassa on vuorossa kansanedustaja Juhana Vartiainen, jonka aiheena on talousmaaottelu Suomi - Ruotsi, mitä voisimme oppia Ruotsilta? Tilaisuus alkaa Pikkusalissa ma 29.1.2018 klo 14:00.

Taksvärkki

Koulumme järjestää päivätyökeräyksen 25.1.2018. Päivätyökeräyksessä oppilaat lahjoittavat työllään ansaitsemansa rahat valitsemaamme tärkeään hyväntekeväisyyskohteeseen. Tänä vuonna haluamme tukea WWF:n työtä Itämeren ja arktisten merialueiden lumesta ja jäästä riippuvaisten lajien hyväksi.

Faktat päivätyökeräyksestä:

• Osallistuminen on oppilaalle vapaaehtoista.

• Päivätyökeräyksen palkkiosta ei tarvitse suorittaa ennakonpidätystä tai sosiaaliturvamaksua.

• Oppilas antaa työnantajalle Päivätyölomakkeen, missä on tilitysohjeet. Kuitti maksusta pyydetään palauttamaan koululle.

• Työnantaja voi olla kuka tahansa – yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö.

• Työ voi olla esimerkiksi ympäristön siivousta, lemmikeistä huolehtimista, avustamista työpaikalla tms.

• WWF:n suosituspalkkio on 15 euroa/oppilas.

• Päivätyökeräykseen osallistuvien vakuutuksen hoitaa koulu tai työnantaja.

Yhdessä saamme paljon hyvää aikaiseksi!

7. lk soveltuvuuskoe

Soveltuvuuskoe kaksikieliselle ja englanninkieliselle 7. -luokalle pyrkiville pidetään torstaina 25.1.2018 klo 9 alkaen. Kokoontuminen on koulun keskushallissa. Mukaan kynä ja kumi. Tervetuloa!

- klo 9: englannin koe

- lounas

- klo 12: suomen koe

- n. klo 13: koetilaisuus päättyy

Yhteishaku-ilta

Ysiluokkalaiset ja heidän vanhempansa ovat tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan yhteishausta toisen asteen opintoihin keskiviikkona 24.1.2018 klo 18. Tilaisuuden lopussa voi jäädä kuulemaan myös hakemisesta Kulosaaren yhteiskoulun lukioon.

Lukio-info

Tervetuloa lukio-infoon kuulemaan Kulosaaren yhteiskoulusta, lukiolinjoista, hakemisesta kouluun ja pääsykokeista. Tilaisuus alkaa koulun keskushallissa klo 15.