Vaatekeräys 19.11.2014

VANHAT VAATTEET KIERTOON KESKIVIIKKONA 19.11.
SPR:n kierrätystapahtuma: Tuo vanhat vaatteesi kiertoon!
SPR ja Danceteam järjestävät vaatekeräykset koulun ala-aulassa keskiviikkona 19.11. klo 8-11.

Suomen Punainen Risti järjestää vaatekeräyksen Kulosaaren yhteiskoululla keskiviikkona 19.11. klo 8-11. Vaatteita vastaanottamassa koulun ala-aulassa on Punaisen Ristin vapaaehtoisia nuoria, jotka mielellään vastaavat kysymyksiinne katastrofiavusta sekä vapaaehtoistoiminnasta Suomessa. Siirrä siis joulusiivouksen yhteydessä syrjään pieneksi käyneet tai virheostoksina tehdyt vaatteet ja ota ne mukaan kouluun tullessasi. Vaatteet jotka seisovat toimettomina kaapissasi voivat olla äärimmäisen tärkeitä jollekin toiselle!

SPR lähetti syyskuussa suuren osan talvivaatteistaan hätäapuna Ukrainaan. Matkaan lähti jopa 130 000 vaatekappaletta, jotka jaetaan sotaa paenneille ihmisille. Lisäksi marraskuussa kuorma kesävaatteita lähetettiin ebola-alueelle Sierra Leoneen. Ebolaan sairastuneiden ja heidän perheenjäsentensä vaatteet joudutaan hävittämään, joten tarve uusille vaatteille on suuri. Vaatelähetysten johdosta Punaisen Ristin logistiikkakeskuksen vaatevarastot kaipaavat täydennystä, ja vaatekeräyksiä pyritään järjestämään eri puolilla Suomea. Vaatteita sekä arjen käyttötavaraa voi lahjoittaa myös suoraan kierrätystavaratalo Konttiin Tikkurilassa.
Vaatteita pakatessasi huomioi, että vastaan ei voida ottaa likaisia tai rikkinäisiä vaatteita, käytettyjä kenkiä tai alusvaatteita. Lahjoitathan siis vain sellaista mitä kehtaisit lahjoittaa myös ystävällesi! Lahjoitetut vaatteet lajitellaan Kontissa. Vaateapuun tarvittava vaatetus pakataan paaleihin ja lähetetään edelleen logistiikkakeskukseen Tampereen Kalkkuun, mistä se jatkaa matkaansa maailmalle katastrofin sattuessa. Lisäksi osa vaatteista vapautetaan myyntiin Kontissa, jossa saadut tuotot käytetään Punaisen Ristin katastrofiapuun, kotimaantoimintaan sekä Kontti-järjestelmän ylläpitämiseen.
Keräyksen toteuttaa SPR:n nuorisoryhmä International Youth Club sekä Vantaan Kontti.
Lisätietoja antaa Itä-Helsingin osaston nuorisotoiminnan yhdyshenkilö Teemu Väisänen (teemu.vaisanen@gmail.com, 0405155886).

 

Tule mukaan tukemaan Madagaskarin naisten ja lasten urheilua!

Me danceteamistä haluamme varmistaa, että hyväntekeväisyys on mahdollisimman suoraa ja, että hyvä teko todella välittyy perille asti. Näin ollen olemme päättäneet järjestää hyväntekeväisyyskeräyksen, jonka tarkoituksena on tukea naisten ja lasten urheilua Madagaskarilla. Voit ottaa osaa keräykseen tuomalla tarpeettomat urheilu- ja tanssivälineesi (kengät, polvisuojat, jalkapallovarusteet ym.) koululle, minkä jälkeen danceteam henkilökohtaisesti varmistaa, että varusteet pääsevät perille asti todelliseen tarpeeseen.
Keräys järjestetään 19.11 klo 8-10.00 ala-aulassa vahtimestarin kopin edessä.

 

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: dursun.melissa@gmail.com
 -Danceteam International
Terveisin,
Vapaaehtoistyöryhmä