header image.
Everyday I smile because I'm in a happy school with good friends and teachers. Dabin

Lukio

Kulosaaren lukiossa painotetaan tavoitteellista opiskelua. Tavoitteena on kehittää opiskelijan akateemisia valmiuksia, joiden avulla hän voi jatkaa opintojaan kotimaassa tai ulkomailla. Opiskelun ohessa ohjaamme opiskelijoita oma-aloitteisiksi ja yrittelijäiksi, rohkeiksi ja luoviksi sekä suvaitseviksi ja avarakatseisiksi maailmankansalaisiksi. Yhteisömme on tiivis: tunnemme toisemme ja kannustamme toisiamme eteenpäin. Lukio on meillä paljon muutakin kuin oppitunteja - se on tärkeä vaihe elämässämme!

Kulosaaren yhteiskoulun lukiossa opiskellaan joko yleislinjalla, englanninkielisellä linjalla, yhteiskunta- ja talouslinjalla tai tiede- ja teknologialinjalla. Koulu on kaksikielinen, joten kaikilla on mahdollisuus saavuttaa erinomainen englannin kielen taito tai ylläpitää jo olemassa olevaa kielitaitoa. Ensisijaisesti opiskelijat opiskelevat oman linjan kielivalintansa mukaisesti, mutta heillä on mahdollisuus valita joko englannin tai suomen kieltä painottavia kursseja oman mieltymyksen mukaan mikäli kursseilla on tilaa. Opintojen lopussa suoritetaan suomalainen ylioppilastutkinto. Tuemme myös opiskelijaa mikäli hän haluaa suorittaa Cambridgen yliopiston AS- tai A-level-kokeita. Lue lisää koulumme kielirikasteisesta ja kaksikielisestä opetuksesta täältä.

Kaksikielisen opetuksen lisäksi lukiossamme on valittavana laaja valikoima muita kieliä. Meillä voi opiskella espanjaa, ranskaa, saksaa, venäjää. Jos kiinan, korean tai japanin kieli kiinnostaa, alkeiden oppiminen on mahdollista.

Lisätietoja linjoistamme löydät linjojen omilta sivuilta:

Yleislinja

Yhteiskunta- ja talouslinja

Tiede- ja teknologialinja

Englanninkielinen linja