ENNAKKOTIETOA ENGLANNINKIELISEN LINJAN ETÄKOKEESTA

Englanninkielisen  linjan etäkoe pidetään  maanantaina 18.5. klo 13-14.00. Pääsykoe järjestetään sähköpostitse. Saat Opintopolkuun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pääsykoetehtävät kokeen aloitusajankohtana. Koetehtävät julkaistaan samaan aikaan myös koulun kotisivuilla Ajankohtaista-otsikon alla. Mikäli et jostakin syystä saa koetta sähköpostiisi, voit katsoa ohjeet koulun kotisivuilta ja palauttaa tehtävät osoitteeseen en-linja@www.ksyk.fi. Koetehtävät lähetetään osoitteesta rosa.weckstrom@www.ksyk.fi

Koe alkaa tasan klo 13. Koetehtävät lähetetään pdf-tiedostona sähköpostiisi. Kirjoita vastauksesi sähköpostiviestillä ja palauta koevastaukset sähköpostiviestinä (ei liitetiedostona) osoitteeseen en-linja@www.ksyk.fi klo 14.00 mennessä. Voit halutessasi käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, josta leikkaat ja liimaat vastaukset kokeen tehtyäsi sähköpostiviestiin. Myöhässä palautettuja koesuorituksia emme huomioi. Jos kopioit tietoa suoraan lähteestä, kokeesi hylätään. Palautettuasi kokeen, kuittaamme sen sähköpostilla vastaanotetuksi. Älä poistu koneeltasi ennen kuin olet saanut kuittauksen.

Huolehdi, että sinulla on toimiva tietokone ja nettiyhteys. Tarkista myös, että saat koneellasi pdf-tiedoston auki. Emme järjestä varakoetta, joten mikäli et tee koetta ilmoitettuna aikana, et voi tulla valituksi Kulosaaren yhteiskoulun opiskelijaksi. 

Ylläolevat tiedot lähetetään pe 15.5 mennessä myös jokaisen hakijan s-postiin. Mikäli sinulla on kokeeseen liittyviä kysymyksiä, lähetä ne osoitteeseen en-linja@www.ksyk.fi

HAKEMINEN LINJALLE

Englanninkieliselle linjalle haetaan yhteishaun kautta (www.opintopolku.fi) 18.2.-10.3.2020. Hakutoive Kulosaaren yhteiskoulu/ Lukion englanninkielinen linja. Linjalle otetaan 60 opiskelijaa. Linjan opiskelijavalinta perustuu:

  • peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoon, enintään 10 pistettä
  • valintakokeeseen, enintään 3 pistettä

Vuonna 2019 englanninkieliselle linjalle sisäänotettujen alin pistemäärä oli 13.38/15 ja alin keskiarvo 8,42.

Englanninkielisen linjan pääsykoe järjestetään aiemmin ilmoitetusta poiketen ma 18.5.2020 klo 13-14. Koe mittaa englannin kielen osaamista, se vaatii myös auttavaa suomenkielen taitoa. Koe tulee tehdä annettuna päivänä. Tiukasta aikataulusta johtuen emme pysty järjestämään varakoepäivää tänä vuonna.  Kaikille hakijoille lähetetään kutsu Opintopolkuun annettuun sähköpostiosoitteeseen huhtikuun alussa.  Kokeeseen tulee ottaa mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. 

HUOM! Jos tämänhetkisestä koronavirus-tilanteesta johtuen pääsykokeen järjestäminen koululla on toukokuussa mahdotonta, otamme käyttöön etäkokeen. Etäkoe tehdään omalla tietokoneella ma 18.5.2020 klo 13. Kokeen kesto on max 1h. Koe tulee tehdä annettuna aikana ja se tulee palauttaa ohjeiden mukaisesti. Jos pääsykoe järjestetään etäkokeena, lähetetään tarkemmat ohjeet etäkokeen suorittamisesta hakijoille sähköpostilla viimeistään 15.5.2020. Ohjeet ovat nähtävillä myös koulun kotisivulla.   

 Toisen asteen yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 11.6.2020 koulun nettisivuilla. Lisäksi valituille lähetetään hyväksymiskirje sähköpostitse. Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen ja ensimmäisen vuoden kurssivalintojen tekeminen tapahtuu 11.6. klo 12-16.00 ja 12.-15.6.2020 klo 9-15 koululla. Opiskelijan on otettava opiskelupaikka vastaan 25.6.2020 mennessä tai se peruuntuu.

Lisätietoja saat linjanvetäjiltä Pia Skytältä (pia.skytta@www.ksyk.fi) ja Rosa Weckströmiltä (rosa.weckstrom@www.ksyk.fi)  sekä opinto-ohjaaja Riitta Kaistolta ( riitta.kaisto@www.ksyk.fi), puh. 0400-808 351.